FACE – Faciliteiten voor Amateurkunst en Culturele Evenementen

Binnenkort een uitvoering of optreden van uw toneelgroep, koor of vereniging? En ben je op zoek naar theatertechnische faciliteiten in de vorm van licht en geluid of een podium? Dan kunt u gebruik maken van FACE!

FACE, Faciliteiten voor Amateurkunst en Culturele Evenementen, is een zogeheten ‘pooldepot’ van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel. Deze poolinstallaties zijn voornamelijk bedoeld om Overijsselse amateurverenigingen de gelegenheid te geven professioneel voor de dag te komen bij hun optredens en uitvoeringen. Zij kunnen tegen een prijs ver beneden commerciële tarieven gebruik maken van FACE.

Verhuur

FACE is met name bedoeld om Overijsselse amateurverenigingen tegen een gereduceerd tarief te voorzien in technische ondersteuning bij optredens en uitvoeringen. Toch kunnen ook non-profit organisaties, organisatoren van culturele evenementen, scholen, (sociaal-)culturele en maatschappelijke instellingen de apparatuur huren. Zij betalen daarvoor een iets hoger bedrag.


Groot of klein

De installaties zijn mobiel. Dat betekent dat ze nagenoeg overal inzetbaar zijn, zowel binnen als buiten. FACE is thuis in grote én kleine optredens. Dat betekent dat u één microfoon voor een intiem solo-optreden kunt huren, of een uitgebreide geluids- en lichtset voor een spetterende musical kunt regelen.

Contact

Heb je interesse in het huren van licht, geluid, podia of andere technische faciliteiten? Vul dan het onderstaande reserveringsformulier in. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per email.

We zijn werkzaam op dinsdag- en donderdagochtend en te bereiken via face@eventsdeventer.nl

De loods van FACE is gevestigd op het volgende adres: Kamperstraat 7a, 7418 CA Deventer.
Mocht u langs willen komen, dan graag vooraf contact opnemen.

Breng- en ophaalmomenten zijn op maandag en vrijdag tenzij anders overeengekomen.

Door omstandigheden is het op dit moment beperkt mogelijk reserveringsverzoeken in te sturen voor FACE (verhuurafdeling is alleen geopend voor podiumdelen). Zodra het weer mogelijk is om overige reserveringen aan te nemen verschijnen deze hieronder weer in het online aanvraagformulier.

Onze excuses voor het ongemak.