FACE – Faciliteiten voor Amateurkunst en Culturele Evenementen

Binnenkort een uitvoering of optreden van uw toneelgroep, koor of vereniging? En ben je op zoek naar theatertechnische faciliteiten in de vorm van licht en geluid of een podium? Dan kunt u gebruik maken van FACE!

FACE, Faciliteiten voor Amateurkunst en Culturele Evenementen, is een zogeheten ‘pooldepot’ van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel. Deze poolinstallaties zijn voornamelijk bedoeld om Overijsselse amateurverenigingen de gelegenheid te geven professioneel voor de dag te komen bij hun optredens en uitvoeringen. Zij kunnen tegen een prijs ver beneden commerciële tarieven gebruik maken van FACE.

Verhuur

FACE is met name bedoeld om Overijsselse amateurverenigingen tegen een gereduceerd tarief te voorzien in technische ondersteuning bij optredens en uitvoeringen. Toch kunnen ook non-profit organisaties, organisatoren van culturele evenementen, scholen, (sociaal-)culturele en maatschappelijke instellingen de apparatuur huren. Zij betalen daarvoor een iets hoger bedrag.

Groot of klein

De installaties zijn mobiel. Dat betekent dat ze nagenoeg overal inzetbaar zijn, zowel binnen als buiten. FACE is thuis in grote én kleine optredens. Dat betekent dat u één microfoon voor een intiem solo-optreden kunt huren, of een uitgebreide geluids- en lichtset voor een spetterende musical kunt regelen Specifieke wensen? Geen probleem! Wij denken graag met u mee.

Advies en ondersteuning

Indien gewenst kan FACE ook adviseren over het gebruik en de mogelijkheden van de installaties. En we leveren desgewenst een professionele man of vrouw ‘aan de knoppen’.

Contact

Wil je weten wat FACE voor jou kan betekenen op het gebied van licht, geluid, podia of andere technische faciliteiten? Neem dan gerust contact met ons op.

De loods van FACE is gevestigd op het volgende adres: Kamperstraat 7a, 7418 CA Deventer.
Mocht u langs willen komen, dan graag vooraf even bellen.

Evenementenbureau dEVENTer / FACE

Contactformulier FACE

Via dit formulier kunt u contact opnemen met verhuurafdeling FACE.
  • MM slash DD slash JJJJ
    Wanneer heeft u de apparatuur of materialen nodig?
  • In dit blok kunt u aangeven wat u nodig heeft en waar u meer informatie of prijzen van zou willen ontvangen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.