Partnerships & sponsoren

De grote evenementen van Deventer kunnen niet bestaan zonder betrokken bedrijven en organisaties die de evenementen ondersteunen door middel van sponsoring. Op deze pagina vind u onze sponsoren én de mogelijkheden om zelf sponsor te worden.

Al jaren mogen de evenementen vertrouwen op een vaste pool van sponsoren en partners. Deze partijen vind je op allerlei mogelijke momenten en punten terug met hun logo en sponsoruitingen. We gaan graag in gesprek als je overweegt ook sponsor te worden.

Sponsorpakketten

De grote evenementen van Deventer zijn te ondersteunen via verschillende sponsorpakketten. Ook is er maatwerk mogelijk. We gaan daar graag over in gesprek. Via onderstaande overzicht kun je meer informatie lezen over de sponsoropties, tegenprestaties en voordelen.

Maatwerk en partnerships

Naast onze sponsorpakketten gaan we graag met bedrijven en partijen in gesprek om een aanbod op maat te maken. Samen bespreken we kansen, uitingen en samenwerkingen die beide organisaties versterken en de evenementen verder profileren.

Zichtbaarheid en cijfers

Benieuwd naar de zichtbaarheid; bijvoorbeeld logo’s en advertenties? Of meer weten over de bezoekers van onze evenementen? Kijk hieronder voor meer informatie en een aantal voorbeelden.

Contact

Wil je graag in contact komen om alle partnerships en sponsor opties te bespreken? Neem dan contact op via ons contactformulier, of bel naar: 0570-74 50 30.